Friday, May 7, 2010

Selamat Ulang Tahun Ayah

Wah..cepatnya masa berlalu..tengok kalendar dah Mei 2010..sempena bulan Mei ni banyak hari2 penting yang diraikan..hari pekerja, hari ibu, hari guru & hari ulang tahun..semalam baru saje meraikan ulang tahun ayahanda tersayang kali ke 61..selamat ulang tahun juga untuk abah & adik yg meraikan pada bulan mei ni..semoga di kurniakan kesihatan yang baik, panjang umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia dunia & akhirat..ameen..selamat ulang tahun ye! :-)


Kek untuk ayah..hadiah istimewa dari pemberi yang penuh dengan kasih sayang..terima kasih.. :-)


 
Ayah & Mak..romantiknya.. :-)

3 comments:

 1. Salam,

  hari ini saya singgah sebentar blog (rumah) cikgu-cikgu SK Peserai.

  Tahniah kerana blog dah cantik dan bermaklumat.

  ReplyDelete
  Replies

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

   Delete
 2. Salam. tahniah juga daripada saya kepada semua cikgu-cikgu SK Peserai atas komitmen dan usaha pemurnian ICT. Juga tahniah kerana mempunyai GB yang inovatif lagi provokatif IT.

  ReplyDelete